Atracții în zonă

... picior de plai, pe-o gura de rai

Dacă te regăsești printre persoanele care iubesc activitățile în natură și preferă zonele turistice istorice, atunci cu siguranță vei fi impresionat de atracțiile din Săcălășeni și împrejurimi.

Această zonă este ofertantă atât pentru cei care doresc să viziteze vestitele lăcașuri de cult din Maramureșul istoric, precum binecunoscutele biserici de lemn care se regăsesc și pe listele patrimoniuliul mondial UNESCO, mănăstirile din Bârsana sau Cimitirul vesel din Săpânța, dar și biserica de lemn din Coruia (construcție unicat), cât și pentru cei care preferă activitățile recreative, plimbările pe jos sau cu bicicleta. Totodată, fiind la o distanță atât de apropiată de orașul Baia-Mare, Săcălășeni iti oferă si posibilitatea de a face un mic city break în acest minunat oraș.
Image
Nu rata
Image
De asemenea, nu trebuie uitate spațiile verzi cu parcuri și poteci potrivite pentru familiile cu copii, locuri care le conferă acestora libertatea de a se juca după bunul plac fără a deranja sau a fi deranjați de ceilalți, fapt ce îi va bucura și pe părinți.
Spot 1

Săcălășeni, sat Coruia

Spot 2

Săcălășeni, sat Coruia

Spot 3

Săcălășeni, sat Coruia

O altă atracție turistică aflată în apropierea Săcălășeniului este zona Mogoșa, cu Vârful Mogoșa și Lacul Mogoșa potrivite sezonului de vară, când turiștii se pot bucura de drumeții și înot.